Vahaukset ja Pinnoitteet

sisäpesu_e
Renkaanvaihto_e
renkaidenvaihto_e
NanoC_e
tuulilasink_e
porspul_e
Frrr_n

Frr_n
previous arrow
next arrow

Miksi autoa vahataan?

Vahattu pinta on hyvännäköinen ja helppo pitää puhtaana. Vahakerros suojaa pintaa suolan, pien, kuran, auringon, ilmansaasteiden ym. vaikutuksilta. Hyvin hoidettua autoa on miellyttävä käyttää ja se säilyttää arvonsa pidempään.

Kuinka usein vahaus on tarpeen?

Vahaustarve riippuu auton käytöstä ja pesujen määrästä. Yleensä auto on hyvä vahata kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Syysvahaus suojaa autoa vaikean talvilian vaikutuksilta ja lika irtoaa paremmin. Kevätvahaus suojaa maalipintaa auringon haalistavalta vaikutukselta ja poistaa talven aikana kertyneen lian. 

Maalipinnan hionta. 

Maalipinnan hionta eli puleeraus suoritetaan tarvittaessa.  Kun auton maalipinta on naarmuinen tai haalistunut, hiotaan se tasaiseksi ja kiiltäväksi ennen vahausta.

Palvelu

Henkilö-/ tila-auto

Pakettiauto

Tavallinen vahaus (sis. Käsinpesu, ulkopuolen muoviosien käsittely)

50 €

alk. 70 €

Kovavahaus 6 kk – (sis. Käsinpesu, ulkopuolen muoviosien käsittely)

85 €

alk. 105 €

Kestovahapinnoite 12 kk – (sis. Käsinpesu, ulkopuolen muoviosien käsittely)

120 €

alk. 140 €

Maalipinnan koneellinen kiillotus / puleeraus + kovavahaus
6 kk-

alk. 180 €

alk. 200 €

PINNOITTEET

Maalipinnan suojaus, takuu 3 vuotta

Lacroe auton maalipinnan suojausmenetelmä kehitettiin Skandinaviassa suoriutuakseen myös äärimmäisissä lämpötiloissa ja olosuhteissa. Lacroe suojaa maalipintaa linnunulosteilta, hapettumiselta, maantiesuolalta, UV-säteilyltä ja muilta ympäristösaasteilta. Ajoneuvon maalipinta säilyy näyttelykunnossa eikä haalistu tai hapetu. Lacroen antistaattinen kerros tekee puhtaanapidosta helpompaa, vahausta ei enää tarvita ja se kestää hyvin pesua. Ajoneuvon maalipinta säilyy kiiltävänä ja suojattuna ja säästät aikaa ja rahaa sen ylläpidossa. Ajoneuvosi jälleenmyyntiarvo on taattu.

Myönnämme uuden auton Lacroe-käsittelylle kolmen (3) vuoden kirjallisen takuun. Käytetyn auton käsittelytakuun arvioimme tapauskohtaisesti, siitä päivästä kun käsittely on tehty (kirjallinen takuu).

Tekstiilien suojakäsittely, takuu 3 vuotta

Lacroe tekstiilinsuojausmenetelmällä saat tekstiileille näkymättömän pinnoitteen. Se varmistaa, ettei verhoilu tahriinnu. Pinnoite on vedenkestävä ja nesteroiskeet, kuten kahvi ja virvoitusjuomat eivät imeydy kankaaseen, joten ne on helppo imeyttää pois. Eläinten karvat eivät tunkeudu tekstiilien kuituihin, vaan ne on helppo imuroida pois. Kun ajoneuvosi on suojattu Lacroe tekstiilinsuojalla, sisustus näyttää kuin uudelta!

Myönnämme kolmen (3) vuoden kirjallisen takuun tekstiileille käsittelypäivästä.

Uuden auton istuimien suojakäsittely (n. 3 vuoden takuu)

60 €

Uuden auton maalipinnan pinnoitus Lacroe (n. 3 vuoden takuu)

200 €

Uuden auton maalipinnan keraaminen pinnoitus

alk. 350 €